IT & C

#microsoft #nvidia tegra #pre-comanda #zune hd

Zune HD va inlocui toata gama Zune

Paul Thurrott, editor pentru revista Windows IT Pro Magazine a confirmat ca modelele originale Zune nu vor mai fi fabricate.

Noile playere audio/video de la Microsoft, modelele Zune HD vor inlocui intraga linie de playere Zune existente.

Alte destainuri

Acesta a mai dezvaluit presei de specialitate ca utilizatorii care doresc modelele Zune HD cu carcase colorata ar trebuie sa nu faca pre-comanda pentru aceste dispozitive deoarece modelele disponibile in acest sistem sunt doar in variante de negru si cenusiu.

In prezent, noul player este disponibil la precomenzi. Zune HD este primul dispozitiv de acest tip, care ofera multiple facilitati multimedia. Modelul suporta redarea continutui video HD, are receiver radio, posibilitatea de navigare full-screen pe Internet, ecran multi-touch OLED (organic light emitting diode) si conexiune Wi-Fi.

Zune HD cu class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ tegra " title="tegra">Tegra

Zune HD are integrat CPU nVidia Tegra. Acest lucru a fost posibil prin colaborarea cu nVidia care a optimizat la maxim procesorul Tegra. Astfel, nVidia a jucat un rol cheie in crearea player-ului portabil multimedia de ultima generatie Zune HD.  

"Tegra este motorul din Zune HD. Utilizatorii se vor bucura cu sigurata de design-ul, de facilitatile remarcabile multimedia si de capacitatile video out in format HD ale noului dispozitiv", a declarat Michael Rayfield, general manager, nVidia mobile business.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea