IT & C

Ziua neagra a indragostitilor

Servicii speciale pentru razbunarile de Sfantul Valentin . ( , ci si pentru razbunare , releva Reuters. Multi dintre cei care au fost tradati in isi varsa focul pe persoanele cu care si-au impartit odata viata, trimitandu-le cadouri de-a dreptul sinistre. In ajutorul acestora au sarit o serie de firme specializate in vanzari pe internet, care ofera de la biletele si felicitari rautacioase pana la trandafiri uscati si jerbe funerare. In plus, in cazul in care clientul isi exprima aceasta dorinta, firmele garanteaza ca nu vor dezvalui identitatea expeditorului. (continuarea in Evenimentul Zilei )

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele