IT & C

Ziua neagra a indragostitilor

Servicii speciale pentru razbunarile de Sfantul Valentin . ( , ci si pentru razbunare , releva Reuters. Multi dintre cei care au fost tradati in isi varsa focul pe persoanele cu care si-au impartit odata viata, trimitandu-le cadouri de-a dreptul sinistre. In ajutorul acestora au sarit o serie de firme specializate in vanzari pe internet, care ofera de la biletele si felicitari rautacioase pana la trandafiri uscati si jerbe funerare. In plus, in cazul in care clientul isi exprima aceasta dorinta, firmele garanteaza ca nu vor dezvalui identitatea expeditorului. (continuarea in Evenimentul Zilei )

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.