IT & C

#google #ziua femeii #8 martie #googole.ro

Ziua Internationala a Femeii 2012, aniversata de Google cu un logo special

Ziua Internationala a Femeii 2012, sarbatoare ce dateaza inca din 1911, este sarbatorita astazi de Google printr-un logo dedicat sexului frumos.

Ziua Internationala a Femeii a fost sarbatorita pentru prima oara in 1911, de catre Austria, Danemarca, Elvetia si Germania.

Dupa ce a fost preluata ca sarbatoare de tarile blocul comunist, Ziua Internationala a Femeii a devenit din nou un simbol global in 1977, cand ONU a proclamat-o "Ziua Natiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor si Pace Internationala".

Pe 8 martie 2012, Ziua Internationala a Femeii este un prilej bun pentru a le spune femeilor ca sunt apreciate si iubite, fie printr-o floare, fie printr-un compliment . Aceasta zi aniversata de Google este insa si o ocazie buna pentru a reflecta la sutele de milioane de femei din lume care traiesc in continuare ca cetateni de rangul doi, fara drepturi egale cu barbatii, sau ca tinta a discriminarilor si a violentelor.

Foto: Google.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele