IT & C

#sony xperia honami #xperia honami #it mobile #specificatii honami

Xperia Honami, rivalul lui Nokia Lumia 1020 si Samsung Galaxy S4 Zoom

Sony Xperia Honami va avea o camera foto de 20 de megapixeli si va deveni astfel concurentul direct al celorlalte doua smartphone-uri hibride (aparat foto-telefon) de pe piata: Nokia Lumia 1020 (41 megapixeli) si Samsung Galaxy S4 Zoom (16 megapixeli).

Dupa ce mai multe imagini cu noul telefon au scapat pe internet, acum a venit randul ca specificatiile lui Xperia Honami sa fie facute publice in mod neoficial. Potrivit engadget.com, smartphone-ul va avea o camera foto impresionanta, de 20 de megapixeli cu lentile Sony G-Lens si procesor de imagine BIONZ.



Sony Xperia Honami
va avea un display generos de 5 inchi, cu o rezolutie de 1080 pixeli. Procesorul smartphone-ului va fi binecunoscutul Snapdragon 800 la 2,2 Ghz, cu o memorie interna de 2 GB de RAM.

Alte specificatii ale telefonului hibrid includ o camera secundara de 2 megapixeli, un spatiu de stocare de 16 GB si o baterie de 3.000mAh. Totodata, Xperia Honami va fi rezistent la praf si va supravietui fara probleme in apa timp de 30 de minute.

Potrivit gsmarena.com, Sony va prezenta gadgetul pe 4 septembrie la expozitia IFA de la Berlin.

Sursa foto: knowyourmobile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele