IT & C

Vodafone Romania lansează o ofertă speciala pentru tinerii pană în 26 de ani

Vodafone Romania anunţă lansarea unei oferte speciale pentru tinerii cu varste între 14 şi 26 de ani , denumiţi generic "grup 26". Oferta se adresează atat clienţilor noi, cat şi celor existenţi, inclusiv elevilor şi studenţilor ce sunt cuprinşi în programul Vodafone Campus . Pană la 29 aprilie 2007, tinerii pot beneficia de noile extraopţiuni care includ sute de minute utilizabile pentru convorbiri în cadrul comunităţii de tineri (grup 26 şi utilizatori Vodafone Campus), sau sute de mesaje scrise şi multimedia în reţeaua Vodafone. Abonaţii Vodafone, cu varste între 18 şi 26 de ani, pot sa beneficieze de următoarele extraopţiuni: - 500 de minute/lună pentru convorbiri în Grup 26, pentru 4,75 USD/lună (TVA inclus); - 500 de mesaje (SMS şi MMS)/lună, utilizabile în reţeaua Vodafone, pentru 3 USD/lună (TVA inclus). (continuarea in Agora )
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.