IT & C

#virus bulletin #malware #virus #security #nod32 #eset antivuris

Virus Bulletin premiaza solutiile antivirus ESET

Prin testul independent efectuat de publicatia britanica Virus Bulletin (VB) au fost evaluate solutiile antivirus oferite de 37 producatori de acest tip.

Produsele au fost testate pe o platforma bazata pe Microsoft Windows Vista Business Edition SP2 X32, iar bateria de teste a inclus un grup de virusi.

Detectie antivirus

Printre virusii de test a celor de la Virus Bulletin s-au aflat numeroase variante ale viermelui informatic Win32/Conficker , infliltrari ale Win32/Koobface care au drept tinta retelele sociale, precum si mostre ale familiei malware Win32/Virut.

eset nod32 antivirus 4 a înregistrat scoruri foarte bune de-a lungul intregii testari riguroase la care a fost supus. Motorul de scanare NOD32 este utilizat ca nucleu pentru alte produse, printre care se numara eset smart security si solutiile de securitate pentru servere.

Premiul obtinut a rezultat din combinatia celor mai avansate tehnologii pentru detectia virusilor polimorfici si numarul extrem de redus de incidente prin care apar detectii fals pozitive.

Premiu longeviv

ESET este un participant constant in testele VB inca din 1998 si detine recordul de premii VB100, obtinand a 57 distinctie de acest tip in august 2009 .
 
Avand 59 prezente in aceste teste, produsele ESET nu au ratat decat de doua ori obtinerea acestei distinctii. De la inceputul participarii la teste si pana acum solutiile ESET au inregistat o rata de succes de 96,61%.  

Pentru a primii un premiu VB, produsul testat trebuie sa depisteze toti virusii in categoriile de scanare: "la cerere" si "la acces".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele