IT & C

#telefon mobil #sterilizare #ultraviolete

Violight UV, sterilizator pentru telefonul mobil

Solutiile pentru dezifectarea aparaturii electronice cu ultra- ultraviolete se pot numara pe degete. Mai mult, acest tip de aparatura este destinat in mare parte perifericelor, cum ar fi tastaturile, in care alte metode dau gres sau nu fac fata.

Totusi, tehnologia merge mai departe, iar cei de la Violight, o companie specializata de fapt in producerea de periute de dinti sterilizante, a anuntat lansarea unui produs de acest tip pentru telefoane mobile.

Modelul este primul sterilizator cu ultraviolete pentru telefoanele mobile si este compatibil cu mai toate dispozitivele mobile de pe piata, atat terminale , cat si PDA-uri, smartphone-uri, playere muzicale, casti Bluetooth sau chiar bulbii de silicon sau cauciuc de la castile audio.

Reprezentatii companiei producatoare declara ca aparatul este in stare sa distruga peste 90% din bacterii ca streptococul, e.coli, salmonela , listeria sau bacterii ale virusului H1N1. Modelul are un pret de aproape 50 USD si se va lansa in magazine din luna octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele