IT & C

#yahoo messenger #noutati #yahoo! # Yahoo! Messenger 11

Vezi ce noutati aduce Yahoo! Messenger 11

Cu sapte skin-uri noi, Yahoo! Messenger 11 nu aduce doar o schimbare de look pentru programul de messenger preferat de romani. Afla ce noutati au fost incluse in noul Yahoo! Messenger 11 .

Jocurile Mafia Wars, Fishville si Pool se afla printre suprizele integrate in noua versiune a programului, in sistemul "Buddy vs. Buddy".

De acum, din Yahoo! Messenger poti da "Like" update-urilor din Yahoo! Pulse, Flickr, Twitter si Facebook. Mai mult, mesajul de status va fi vizibil din mai multe retele simultan si vei putea purta conversatii cu prietenii de pe Facebook chiar in fereastra de messenger.

Arhiva de conversatii va fi, in noua versiune, disponibila de pe orice computer folosit de utilizator. Spre deoosebire de versiunea Beta, Yahoo! Messenger 11 iti va pastra toate conversatiile pe serverele companiei, de unde pe poti accesa si folosind aplicatia mobila a messengerului.

Yahoo! Messenger 11 include si numeroase optimizari pentru performanta si stabilitate, alaturi de remedii pentru toate bug-urile descoperite pana acum, potrivit go4it.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele