IT & C

#stocare #date #hdd extern #verbatim

Verbatim Pocket Drive, HDD-ul mic la exterior, dar mare in interior

Verbatim lanseaza Pocket Drive, un HDD portabil cu o capacitate de stocare de 250 GB, dar are dimensiuni reduse de 1,8 inch.

Carcasa neagra din aluminiu este astfel destul de mica pentru a incapea fara probleme in buzunarul jachetei.

Informatii la buzunar

Cine are nevoie sa poarte asupra lor un volum mare de date, cauta solutii fiabile si usor de carat. Fiind de marimea unei maini si cantarind doar 85 de grame Pocket Drive de la Verbatim face exact acest lucru. In plus, carcasa subtire si robusta asigura protectia necesara la socurile mecanice.

Pocket Drive este compatibil cu Windows 7 , Vista si XP. Un LED albastru de pe fata drive-ului se aprinde in momentul in care se transfera date catre si de pe HDD pentru a indica utilizatorului ca trasferul are loc la parametrii normali.

Software la pachet

Pe langa beneficiile vizuale si capacitatea de stocare, in ciuda marimii mici, Pocket Drive ofera de asemenea software de backup si sincronizare preinstalat.

Software-ul de backup Dmailer, cu criptare de date, este folosit pentru backup-uri in timp ce software-ul de sincronizare Verbatim permite sincronizarea cu usurinta a datelor, de exemplu intre calculatorul de acasa si hard disk-ul portabil extern.

Software-ul de sincronizare lucreaza cu fisiere in orice format si asigura sincronizarea casutelor de mail si a detaliilor paginilor web cum ar fi favoritele salvate din browser.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare