IT & C

#nero backitup 4 essentials #640 gb #hdd #vebratim

Verbatim lanseaza un HDD portabil de 640 GB

Verbatim anunta lansarea celui mai nou dispozitiv de stocare , un model cu o capacitate de 640 GB .

Asemenea altor modele Verbatim si acest dard disk portabil vine dotat cu software-ul propriu.

Specificatii tehnice

Hard disk-ul extern de 2,5 inch in format argintiu se aseamana atat in dimensiuni cat si in greutate cu un PDA sau un smartphone.

HDD-ul portabil are 157 de grame iar dimensiunile sale sunt 135 x 85x 21 mm. Modelul de 640 GB poate stoca pana la 1280 de clipuri video, 160.000 de melodii sau 290.000 de fotografii.

"Angajamentul luat de Verbatim fata de clienrii sai implica armonia dintreĀ  capacitarile mari de stocare si aspectul elegant al produselor sale", a declarat Kai Miroschnik, Business Development Manager HDD Verbatim EUMEA.

Capacitate

Viteza acestuia de 5400 rpm ii permite un transfer de date de pana la 480 Mbit/s via portul USB, care asigura si energia necesara eliminand nevoia de adaptori suplimentari . Pachetul include "Nero BackItUp 4 Essentials" pentru backup-uri periodice si securizate.

"Cu acest nou hard disk am reusit sa cream o capacitate imensa fara a renunta la design-ul subtire", a mai declarat Kai Miroschnik.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele