IT & C

#verbatim #ssd #usb #esata

Verbatim eSATA/USB Combo SSD, dispozitiv de stocare cu doua interfete

Cu ajutorul drive-ului Combo SSD, Verbatim combina avantajele unei conexiuni de mare viteza eSATA cu usurinta de utilizare a unui drive USB.

Tehnologia de stocare SSD Flash poate suporta pana la 32 GB , iar software-ul de protectie prin parola EasyLock si criptarea AES pe 256 de biti pastreaza datele confidentiale in siguranta.

Interfata dubla

Interfata eSATA a drive-ului Verbatim Combo SSD suporta viteze de citire de pana la 60MB/sec si viteze de scriere de pana la 25MB/sec. Interfata obisnuita a dispozitivului USB 2.0 suporta transferuri de date la citire de pana la 26MB/sec si la scriere de pana la 15MB/sec.

Software-ul încorporat EasyLock cripteaza datele in timp ce acestea sunt transferate pe drive-ul Combo SSD. Software-ul EasyLock garanteaza o criptare AES pe 256 de biti si reduce riscul pierderilor de date si al furtului.

Alimentare auxiliara

Pentru porturile de date eSATA mai vechi, care nu permit alimentarea, pachetul are inclus un cablu Y ce preia curent de la un port USB adiacent.

eSATA/USB Combo SSD este compatibil cu Windows, Mac OS si Linux. Dimensiunile sale sunt 80 x 23 x 9mm si cantareste doar 19 grame.  Intreg pachetul vine cu o garantie de 24 de luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele