IT & C

Vacile australiene sunt "cinstite" cu vin rosu zilnic

O societate de crestere a animalelor din Australia a decis, la sfatul unui bucatar japonez, sa adauge la hrana zilnica a bovinelor un litru de vin rosu , pentru a imbunatati calitatea carnii. Maestrul bucatar Akio Yamamoto i-a sugerat crescatorului John McLeod sa puna in tainul animalelor sale vin rosu, dupa modelul producatorilor japonezi de carne de vita Wagyu, care pun la dispozitia bovinelor lor bere, muzica si masaje. Vitele primesc astfel un litru de Cabernet Syrah Merlot in fiecare zi timp de o luna, ceea ce le da pofta de mancare si pare sa le destinda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare