IT & C

Unul dintre cei mai importanti investitori in mediul online vine la Idea Forum!

Alexis Bonte, investitorul in site-urile online , lansat pe data de 20 noiembrie 2007. Desi este inca in stadiu beta, Erepublik . com are deja mii de utilizatori si este castigatorul competitiei de start-up-uri LeWeb3, care a avut loc in decembrie 2007.

Inainte de implicarea in proiectul Erepublik.com, Alexis  a lucrat timp de 6 ani in cadrul proiectului online lastminute.com, pana cand aceasta a fost achizitionata cu 1 miliard $ de catre compania Sabre in anul 2005. Aici a ocupat intai functia de Head of Business Development (UK), apoi de  Marketing and Sales Director (Franta) pentru ca in final sa fie Managing Director (Italia).

Alexis este de asemenea investitor specializat in industria de sanatate si in proiecte start-up in mediul online. Este presedintele non-executiv al proiectului trilulilu .ro, aflat intre primele site-uri din Romania si totodata in boardul mai multor companii din mediul online dar si din industria de sanatate. Alexis are un diploma de onoare in studii internationale si limbi straine, in urma absolvirii cursurilor Scolii Europeane de Afaceri de la Londra si vorbeste fluent 6 limbi.

Idea Forum este un eveniment de doua zile pe parcursul carora se vor urmari cele mai inovative idei, concepte si tendinte din new marketing, advertising, new media. Evenimentul este organizat de Evensys in colaborare cu Pepsi, Lipton si Graffiti BBDO.

Prima zi a evenimentului, 10 iunie, va fi dedicata unei serii de conferinte care isi propun sa abordeze subiecte de actualitate pentru industria comunicarii precum noile tendinte din marketing, metode de trendspotting, rolul noilor media in dezvoltarea brandurilor, care sunt cele mai eficiente modalitati de targetare a consumatorilor prin intermediul new media, dar si care este relatia dintre media traditionale si noile media, din punctul de vedere al strategiilor de comunicare.
 
Cea de-a doua zi este dedicata unei serii de seminarii sustinute de doi specialisti internationali de top – Ed Cotton (Director de Strategie in cadrul BSSP) si Martin Cserba (Co-fondator, 101 Worldwide AG (New Marketing).

Pentru mai multe detalii privind programul evenimentului Idea Forum puteti accesa site-ul www.ideaforum.ro.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele