IT & C

Trei noi modele Nokia

Compania Nokia a prezentat miercuri si in Romania ultimele modele de telefoane mobile, lansate in urma cu o saptamana, la Monaco.
Este vorba de modelul 7710, dotat cu touch-screen si soft pentru recunoasterea scrisului; modelul 3230, cu camera digitala de 1,3 megapixeli si modelul 6020, compatibil EDGE si dotat cu browser-ul web XHTML. Toate cele trei modele vor fi disponibile in Europa (inclusiv in Romania) din trimestrul I al anului urmator. In ceea ce priveste preturile, 7710 costa 500 de euro, pentru 3230 scoateti din portofel 350 de euro, in timp ce 6020 va costa 200 de euro. Modelele 7710 si 3230 sunt compatibile cu aplicatia radio cu afisaj. Utilizatorii care beneficiaza de aceasta aplicatie pot asculta postul de radio preferat prin intermediul receptorului FM integrat telefonului, Cu aceeasi ocazie, Nokia a anuntat si lansarea programului de extindere a serviciilor de suport pentru clienti ( Customer Care ), care va facilita accesul utilizatorilor din Romania la serviciile de garantie. Reteaua de puncte de colectare va fi extinsa pentru a acoperi toate judetele, urmand a fi reprezentata in fiecare oras cu peste 20.000 de locuitori.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.