IT & C

#toshiba #hdd extern #mk6465gsx

Toshiba lanseaza noi HDD-uri externe

Japonezii de la Toshiba au prezentat noi modele de hard disk -uri externe.

Dispozitivele se numesc MK6465GSX si vin cu capacitati de pana la 640 GB .

Modele standard


Noile hard disk-uri externe au dimensiunile standard are HDD -urilor de laptop, 2,5 inch si desi nu sunt cele mai rapide modele de pe piata, la ora actuala acestea sunt cele mai mari ca volum de stocare.

Toshiba propune modele de 640 GB, 500 GB, 320 GB, 250 GB si 160 GB, toate dotate cu senzori care ajuta HDD-ul sa fie protejat in caz ca este scapat pe jos. Modelele de 640 GB din si cu un design colorat. Astlfel hard disk-urile vor fi disponibile in variantele de culori albastru (Liquid Blue), alb (Vivid White), rosu (Rocket Red) si verde (Komodo Green).

Alte detalii

Hard disk-urile Toshiba de 640 GB sunt capabile sa stocheze pana la 182.000 de forografii digitale, 168.000 fisiere muzicale sau 520 de filme in format high-definition.

"Noile modele aduc beneficii atat sistemelor desktop, cat si laptopurilor. Acestea reprezinta o alternativa la hard disk-urile de 3,5 inch care sunt in prezent folosite la desktop-uri"
, a declarat  Maciek Brzeski, vicepresedinte de marketing in divizia Toshiba Storage Device.

HDD-urile Toshiba MK6465GSX sunt ecologice si se conecteaza la PC sau laptop prin portul USB. Modelele vor fi disponibile in intraga lume in urmatoarele luni, desi reprezentantii companiei au au dat publicitatii pretul de achizitie a noile HDD-uri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele