IT & C

#romania #no matter what #garantie #toshiba

Toshiba lanseaza garantia "No matter what"

Toshiba, distribuitor in domeniul computerelor, ofera clientilor din Romania un nou pachet, bazat pe servicii de incredere.

Garantia " " pune la dispozitia utilizatorilor un program  ce ofera satisfactie , siguranta si libertate in alegerea laptopului.

Beneficiile garantiei


Garantia " No matter what " ofera numeroase beneficii:
 
1. Garantia multumirii, adica clientul poate utiliza produsul pentru lucru sau entertainment, insa daca nu este complet multumit de laptopul achizitionat, il poate returna in termen de doua saptamani de la data achizitiei.

2. Acoperire in caz de deteriorare accidentala: va inlocui sau va repara laptopul daca acesta a fost deteriorat accidental in primul an de la data achizitiei.

3. Acoperire in caz de furt: Toshiba ofera clientilor un laptop identic sau unul echivalent in cazul in care laptopul original a fost furat in primul an de la data achizitiei.

De cand e valabila garantia

Incepand din data de 23 februarie 2009, aceasta garantie este disponibila pentru toate laptopurile Toshiba, distribuite prin reteaua partenerilor SCOP Computers.

"Garantia "No Matter What" este un pachet oferit gratuit clientilor si pune la dispozitia acestora siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea laptopurilor noastre. Consideram ca, prin aceasta, vom demonstra si vom spori nivelul ridicat de incredere de care se bucura Toshiba pe piata", a declarat Sandor van der Ham, director general al Toshiba Europe GmbH pentru Europa de Sud-Est, si Israel.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.