IT & C

#aplicatii #ipad #vine #Facebook Home #Hulu plus

Top cele mai interesante aplicatii lansate saptamana trecuta

Saptamana trecuta a fist una extrem de productiva pentru dezvoltatorii de aplicatii de pretutindeni. De la Microsoft la Disney si de la Hulu la Vine, utilizatorii de gadget-uri care ruleaza Android sau iOS se pot declara fericiti. Iata topul aplicatiilor din saptamana care s-a incheiat. Tie ce-ti lipseste?

Vine

Vine, populara aplicatie din AppStore, este disponibila si in Android Market. Lansata in urma de cinci luni de catre Twitter pentru iOS, aplicatia permite realizarea de filmulete de 6 secunde pe care le urci pe Vine si Twitter. Pe sistemul Apple, Vine are deja peste 13 milioane de utilizatori.

Hulu plus pentru iPad

Fanii serialelor TV sunt in culmea fericirii dupa ce Hulu s-a reinventat pentru iPad. Astfel, Cu Hulu plus este mai usor sa cauti titluri de filme si seriale, poti apasa cu degetul pe imagine si vei avea o descriere rapida a show-ului respectiv. In plus, vei putea minimiza fereastra unui video in timp ce acesta ruleaza.

Facebook Home

Facebook a lansat saptamana ce tocmai s-a incheiat un update pentru celebra sa aplicatie Facebook Home. Acum ai toate aplicatiile, la un buton distanta.


Scribblemix

Disney a lansat Scribblemix, serviciul similar cu Draw Something, prin care le poti trimite prietenilor tai desene facute de tine.


Sursa foto: theweek.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele