IT & C

#sony bravia #televizor lcd #tehnologie motionflow

Televizorul Sony Bravia cu tehnologie Motionflow a ajuns in Romania

Primul televizor LCD Bravia de la Sony cu tehnologie motionflow la 200Hz este acum disponibil si in Romania.

Televizorul se mandreste cu capacitatea lui de a oferi imagini foarte clare.

Ce inseamna lansarea


Modelul Bravia Z4500 marcheaza lansarea tehnologiei Sony Motionflow la 200Hz, care mareste de patru ori numarul fotogramelor afisate pe ecran comparativ cu televizoarele traditionale.

bravia Z4500 dispune de tehnologie Motionflow la 200Hz si IB Reduction pentru imagini de o definitie perfectasi vine echipat cu ENGINE 2 pentru o calitate superioara a culorilor si reducerea distorsiunilor de imagine.

Mai mult, modelul are boxe incorporate si certificat pentru compatibilitatea cu standardul DLNA (Digital Living Network Alliance), ceea ce permite modelului conectarea fara efort cu alte dispozitive DLNA precum calculatoarele VAIO si dispozitivele Giga Juke.

Cum sta treaba

In comparatie cu televizoarele ce functioneaza la o frecventa de 50Hz, televizoarele LCD Sony Bravia cu tehnologie Motionflow au posibilitatea de a insera trei fotograme de tranzitie in semnalul receptionat de televizor.

In aces mod el poate reda imagini lipsite de orice tremur sau efect vizual neplacut in timpul filmele de actiune sau meciurile de fotbal.

Imaginile devin astfel asemanatoare cu ceea ce ochiul uman observa in viata reala, facand din Z4500 televizorul ideal pentru iubitorii filmelor si sportului.

Disponibilitate

Televizotul Sony Bravia cu tehnologie Motionflow poate fi gasit in Romania in reteaua partenerilor Sony. Modelul costa 8.999 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele