IT & C

Telefon mobil touchpad cu amprenta digitala

Atrua Technolgies, o companie nou infiintata, sustinuta de cateva nume de top din domeniul tehhnologiei si comunicatiilor, a dezvaluit primul sa produs, un telefon mobil touchpad cu o caracteristica de securitate incorporata, de recunoastere a amprentei digitale.

Atrua, fondata de Ericsson, Nokia si Intel , a anuntat ca produsul sau "Atrua Wings " functioneaza la fel ca si un touchpad al multor laptop-uri, permitand utilizatorilor sa navigheze prin meniu si sa aleaga sectiunile, cu atingerea unui deget.
Acelasi senzor actioneaza si ca un cititor de amprenta digitala , crescand securitatea tranzactiilor wireless si simplificand procesul de sign-in pe site-uri Web securizate.

Practic inlocuieste butonul de navigare si furnizeaza o solutie inteligenta pentru navigare si control al telefonului.
Compania a declarat ca incepe fabricarea produsului sau in cel de al doilea trimestru al acestui an, telefoane cu tehnologia Wings urmand a fi comercializate catre sfarsitul anului.

Atrua, fondata in 2000 in Silicon Valley , a declarat ca a aplicat deja pentru 11 pantente pentru tehnologie.

In plus fata de caracteristicile de navigare si securitate, compania considera tehnologia sa ca un mod mai bun de a juca jocuri pe telefoanele mobile si ca un mod de a creste veniturile pentru distribuitori .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele