IT & C

#baterie #incalzire #bocanci #bugathermo

Tehnologia este implementanta in industria de incaltaminte

Pentru temperaturile joase care se inregistreaza in timpul iernii, compania Columbia Sportwear, distribuitor de incaltamine a creat o colectie mai aparte numita Bugathermo .

Modelele de bocanci si cizme din aceasta colectie sunt ceva mai speciale datorita sistemului de incalzire electric de care dispun.

Bocanci Columbia Bugathermo


Chiar daca afara este foarte frig, noile incaltari vin echipate cu un sistem de incalzire . Desi poate parea periculos sa exista in bocanci un sistem electric , pentru ca incaltarile sunt fabricate din materiale impermeabile apa si zapada nu ajung in interiorul lor.

Sistemul de incalzire integrat este alimentat de un acumulator care are o viata de aproximativ opt ore. Cand acesta a fost consumat, bocancii se pot pune la incarcat. Viata bateriei este indicata de un led integrat care lumineaza.

Sistem in trei stadii

Sistemul se poate controla usor si prezinta trei statii de incalzire. In stadiul cel mai slab acumulatorul rezista cele opt ore, iar daca se porneste intreg ansamblul bocancii incalezesc picioarele pana la trei ore.

In prezent modele nu sunt importante si pe piata autohtona, dar acestea pot fi comandate de pe site-ul oficial al producatorului. Columbia Bugathermo Boot costa 250 USD, iar pentru livrari in alte colturi ale lumii compania mai taxeaza inca 6 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele