IT & C

Symantec a declansat o serie de procese impotriva pirateriei

Symantec Corp. a anuntat ca a declansat o serie de procese civile impotriva distribuitorilor de software Symantec contrafacut, revendicand peste 55 milioane de dolari ca daune in cauzele implicate. Procesele sunt toate inregistrate la Curtea districtului California , implicand urmatoarele companii in statele corespunzatoare: Arcotech (California), mPlus (California); Logical Plus, (New York); SoftwareOutlets.com, (Florida); Rowcal Distribution , (California); Global Impact, Inc., (Florida); Directron.com, (Texas); eDirect Software, (Canada). In dosarele deschise, Symantec a inclus acuzatii ca aceste companii au fost implicate in violarea marcii comerciale, violarea drepturilor de autor, frauda, competitie neloiala, trafic de etichete si documentatie contrafacute, reclama falsa. Symantec a cerut deschiderea unui proces pentru fiecare caz si cere recuperarea daunelor asupra profiturilor de la fiecare entitate in valori intre 4 si 10 milioane de dolari pentru fiecare caz.(continuarea in Agora )
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.