IT & C

Supravieţuind vanătorii, o raţă şi-a revenit după 48 de ore în frigider

Şi
raţele au mai multe vieţi, nu doar pisicile! Dovada? O poveste reală, din statul american Florida, unde o raţă a supravieţuit miraculos, după ce a fost împuşcată cu alice şi a stat 48 de ore în frigider . Convins că e numai bună de friptură, vanătorul a dus -o acasă şi a pus-o în frigider. După două zile, soţia a avut un şoc atunci cand a vrut să gătească pasărea: s-a trezit că aceasta zboară prin casă. Femeia a dus raţa la veterinar , care i-a dat un pronostic optimist: 75% şanse de supravieţuire. Chiar dacă urmează un tratament, raţa norocoasă nu îşi va reveni complet niciodată şi nu mai poate trăi în sălbăticie. Va fi adoptată, cel mai probabil, de un stăpan iubitor şi impresionat de povestea ei.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.