IT & C

#browser web #internet explorer #utilizatori # coeficient de inteligenta

Studiu: Utilizatorii Internet Explorer au cel mai mic coeficient de inteligenta

Utilizatorii Internet explorer au un coeficient de inteligenta mult mai redus fata de utilizatorii celorlalte browsere web, se arata intr-un studiu publicat de firma canadiana Aptquant.

In cadrul acestui studiu s-a verificat nivelul IQ-ului a peste 100.000 de internauti. S-a constatat ca nu exista diferente mari intre coeficientul de inteligenta al utilizatorilor Chrome, Safari si Firefox (aproape 110).

"Cei mai inteligenti" sunt cei care folosesc Opera (130), in timp ce utilizatorii internet explorer au demonstrat ca au un IQ care se situeaza sub 100. In cazul utilizatorilor versiunilor Internet Explorer 6 si 7, IQ-ul nu reuseste sa fie mai mare de 90.

Principalul motiv pentru care rezultatele utilizatorilor de Internet Explorer sunt atat de slabe ar fi faptul ca acesta este cel mai utilizat browser si a fost instalat tacit de majoritatea, scrie Business Insider.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele