IT & C

#browser web #internet explorer #utilizatori # coeficient de inteligenta

Studiu: Utilizatorii Internet Explorer au cel mai mic coeficient de inteligenta

Utilizatorii Internet explorer au un coeficient de inteligenta mult mai redus fata de utilizatorii celorlalte browsere web, se arata intr-un studiu publicat de firma canadiana Aptquant.

In cadrul acestui studiu s-a verificat nivelul IQ-ului a peste 100.000 de internauti. S-a constatat ca nu exista diferente mari intre coeficientul de inteligenta al utilizatorilor Chrome, Safari si Firefox (aproape 110).

"Cei mai inteligenti" sunt cei care folosesc Opera (130), in timp ce utilizatorii internet explorer au demonstrat ca au un IQ care se situeaza sub 100. In cazul utilizatorilor versiunilor Internet Explorer 6 si 7, IQ-ul nu reuseste sa fie mai mare de 90.

Principalul motiv pentru care rezultatele utilizatorilor de Internet Explorer sunt atat de slabe ar fi faptul ca acesta este cel mai utilizat browser si a fost instalat tacit de majoritatea, scrie Business Insider.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.