IT & C

#verbatim #system-in-package #usb

Stocare in colori Verbatim cu mini-USB-uri de la 2 GB la 32 GB

Verbatim lanseaza a doua generatie de drive-uri Micro USB intr-o gama variata de culori si capacitati.

Micile dispozitive, care au doar 3 cm in lungime si nu sunt mai groase decat o moneda, pot stoca pana la 32 GB de date, si sunt acum disponibile in magazine.

Picitul voinic

Drivele Micro USB sunt produse folosind tehnologia system-in-package (SiP) care integreaza componentele electronice intr-un invelis robust, sigilat, asigurand astfel rezistenta maxima impotriva prafului, apei si descarcarilor statice. Astfel, acestea sunt printre cele mai mici si durabile driveuri USB disponibile azi pe piata.

"Driveul Micro USB poate fi legat cu usurinta de un telefon mobil sau de cheile utilizatorului folosind snurul inclus in pachet", declara Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager Flash & USB Memory Verbatim EUMEA.

Compatibilitate

Toate modelele Verbatim Micro USB sunt compatibile cu sistemele de operare Windows (inclusiv Windows 7 ), Mac si Linux, oferind astfel compatibilitate intre platforme si posibilitatea de a transfera astfel date intre mai multe sisteme.

"Datorita acestui aspect, micul dispozitiv cu o capacitate mare de stocare a devenit un companion in toate caatoriile mele fara sa ma ingrijorez ca l-as putea pierde sau defecta"
, a mai spus Hans Christoph Kaiser.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele