IT & C

#microsoft #android #steve ballmer

Steve Ballmer: "Android-ul este pentru experti in computere"

Steve Ballmer , CEO-ul Microsoft, a declarat recent ca daca vrei sa folosesti Android -ul, trebuie sa fii specialist in computere , scrie DigitalTrends

Iata ce spune Steve Ballmer despre Android:

"Nu trebuie sa fii un expert in computere ca sa poti folosi un Windows Phone . Cred ca trebuie sa fii unul ca sa poti folosi un telefon cu Android ... Imi este greu sa fiu incantat de telefoanele cu Android."

Steve Ballmer despre preluarea esuata a Yahoo!:

"Cateodata esti norocos. Intreaba orice CEO care ar fi putut cumpara ceva inainte de caderea pietei (in 2008)... Aleluia! Lasand deoparte orice altceva, piata s-a facut praf ...Cateodata esti norocos."

Steve Ballmer despre Apple:

"Apple este un bun competitor, dar este diferit (de ceilalti concurenti - n.r.). Si iPhone-ul si Windows phone vor fi simtite bine in mana utilizatorului si ambele vor arata foarte bine. Dar cand folosesti un Windows phone ...informatia este centrala si nu vei fi nevoit sa derulezi oceane de iconuri si bla , bla, bla."
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele