IT & C

#logitech #napster #squeezebox #muzica #streaming #audio

Squeezebox, rezultatul colaborarii Logitech si Napster

Logitech anunta ca sistemul audio de retea Logitech Squeezebox poate reda muzica furnizata de serviciul online de muzica digitala Napster .

Folosind reteaua wireless existenta in locuinta, player-ul Squeezebox si sistemul tau audio din living, poti alege melodii din biblioteca Napster ce insumeaza peste 7 milioane de fisiere audio.

Muzica la cerere

Napster poate furniza muzica, la cerere, prin orice sistem audio de retea Logitech Squeezebox. Cu Napster poti alege din milioane de melodii de la cele male celor mai prestigioase case de discuri sau miilor de label-uri independente, descoperind melodiile adolescentei sau noutati din clasamentele Billboard.

"Logitech este incantat sa adauge Napster familiiei sale de servicii muzicale online ce redau muzica de pe produsele Squeezebox", a declarat Robin Selden, vicepresedinte al grupului Logitech Streaming Media .

Ce este Squeezebox

Logitech Squeezebox este un dispozitiv Wi-Fi, iar utilizatorul nu trebuie sa intinda fire peste tot prin casa pentru a te bucura oriunde de Napster. In mare dispozitivul poate face streaming audio cu ajutorul sistemului audio pe care il are la dispozitie.

"Fie ca iti place techno sau reggae, Beethoven sau rock, Napster si Squeezebox isi inlesnesc experienta auditiei unei arii largi de genuriĀ  muzicale, ce vor rasuna in toate camerele locuintei tale", a mai spus Robin Selden.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele