IT & C

#specificatii tehnice #Phableta # Samsung Galaxy Note III #versiuni phableta

Specificatiile phabletei Samsung Galaxy Note III, dezvaluite inainte de lansare

Galaxy Note III, cea mai noua phableta de la Samsung, va fi dezvaluita pe 4 septembrie in cadrul unui eveniment la Berlin. Pana atunci, potrivit specificatiilor aparute pe internet, noul gadget va aparea in cel putin doua versiuni diferite: SM-N900 si SM-N9005.

Potrivit GsmArena, Samsung Galaxy Note III, versiunea SM-N900, va avea un chipset de 1.8 GHZ Octa-core Exynos 5420, in timp ce versiunea SM-N9005 se presupune ca va fi echipata cu procesorul Qualcomm Snapdragon 800.

Display-ul lui Galaxy Note III va avea un ecran Super AMOLED de 5.68 inchi, capabil sa redea imaginea la 1080 de pixeli. Memoria RAM va fi de 3GB, in timp ce pentru spatiul de stocare vor exista trei variante diferite de 16, 32 si 64 GB. Totodata, phableta va fi dotata si cu un card microSD.

Spre deosebire de versiunea SM-N900, Galaxy Note III SM-N9005 va avea incorporata tehnologia 4G. Ambele versiuni vor rula sistemul Android 4.3 Jelly Bean.


Sursa foto:androidscissor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele