IT & C

#las vegas #Sony Xperia Odin #Sony Yuga #ecran HD

Sony Yuga este primul smartphone Sony cu ecran 1080p

Specificatiile noului smartphone Sony Yuga au ajuns online inainte de prezentarea oficiala. Denumit si Sony C6603, Sony Yuga are un ecran impresionant cu rezolutie full HD, alaturi de un procesor quad-core.

Lansarea oficiala a Sony Yuga este asteptata la inceputul lunii ianuarie, in cadrul Targului international de electronice CES 2013 care are loc in Las Vegas (SUA), insa telefonul nu mai ascunde mult secrete.

Sony Yuga are un ecran de 5 inci, cu rezolutie full HD 1920x1080, alaturi de procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro la 1,5 GHz si memorie RAM de 2 GB, potrivit GSMArena.com.

Noul Sony Yuga are o camera foto de 12MP si ruleaza Android 4.1 Jelly Bean, optimizat cu interfata speciala Sony, iar bateria nu poate fi schimbata datorita designului compact.

Sony C6603 Yuga va fi lansat oficial la targul de electronice din Las Vegas alaturi de un alt nou smartphone al companiei japoneze, Sony Xperia Odin.

Sursa foto: Android-schweiz.ch
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele