IT & C

#sony xperia #ecran tactil #sony xperia sola #ecran tactil sony xperia

Sony Xperia Sola, ecran tactil pentru manusi si navigare fara atingere

Sony Xperia Sola , cea mai noua lansare pregatita de Sony, nu este un smartphone de top cu pret pe masura, insa ofera doua optiuni noi care imbunatatesc functionalitatea unui ecran tactil : utilizarea cu manusi si navigarea web fara atingere.

Cunoscut si sub numele de cod Pepper, Sony Xperia Sola se pregateste de lansarea oficiala , insa abilitatile speciale ale ecranului tactil au fost deja prezentate neoficial pe internet.

Smartphone-ul Sony va putea fi folosit si iarna, fara sa-ti scoti manusile! Ecranul tactil al Sony Xperia Sola permite folosirea ecranului printr-un strat gros de material, potrivit GSMArena.com.

O alta functie unica a telefonului Sony este navigarea web in browser cu degetul deasupra ecranului, fara atingere directa, denumita "Floating Touch".

Specificatiile cunoscute ale lui Sony Xperia Sola includ ecranul tactil Reality display de 3,7 inci, procesorul dual-core 1 GHz si sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread , ce va fi inlocuit de Ice Cream Sandwich in aceasta vara.




Sursa foto: Fusible.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele