IT & C

#sony xperia #sony xperia S #sony xperia sola #smartpohone sony

Sony Xperia P, U si Sola ajung in Romania

Disponibile mai intai in Taiwain si Hong Kong, cele trei telefoane noi din seria Sony Xperia ajung in Romania in data de 25 mai. Sony Xperia P, U si Sola vor fi disponibile in cateva zile, in mai multe magazine online, fara abonament.

Noile telefoane din seria Sony Xperia P, U si Sola sunt deja disponibile pentru pre-comanda in magazinele online romanesti de specialitate, printre care TelefonulTau.eu si EuroGSM.ro, potrivit GSMArena.com.

Sony Xperia P are un ecran Reality Display de 4 inci, alaturi de un procesor dual-core la 1GHz, spatiu de stocare 18GB si camera 8MP.

Sony Xperia U are un ecran mai mic, de numai 3,5 inci, un procesor similar cu Xperia P si o camera de 5MP ce poate face poze panoramice 2D si 3D.

Sony Xperia Sola este dotat cu un ecran de 3,7 inci si un procesor asemanator cu celelalte doua telefoane, dar include si tehnologia NFC si "floating touch", cu care utilizatorul poate naviga online fara sa atinga direct degetul de ecran.

Sursa foto : Engadget.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele