IT & C

#sony #playstation 3 #slim #gamescon

Sony prezinta un nou PS3, mai subtire

Dupa luni de zile de speculatii, japonezii de la Sony au facut publica existenta unei noi console de joc PS3.

Noua versiunea lansata in cadrul evenimentului GamesCon din Germania este mult mai subtire si ieftina.

Ce poate PS3 Slim

Consola denumita oficial PlayStation 3 Slim are un nou profil, fiind mult mai subtire. Totusi, dimensiunile minione nu impiedica dispozitivul sa vina dotat cu un hard drive de 120 GB.

Pretul PlayStation -ului 3 Slim este de 299 USD, in jur de 900 RON, adica cu aproximat 100 USD mai putin decat consola originala PlayStation 3 care s-a lansat in urma cu doi ani pe piata.

Lansarea la Koln

Lansarea oficiala a noii console a avut loc la evenimentul gaming GamesCon care se desfasoara in orasul Koln din Germania. La conferinta de presa directorii executivi de la Sony au declarat ca PlayStation 3 Slim va fi disponibil pe piata de la inceputului lunii septembrie din 2009.

Acestia au mai spus ca preturile pentru originalele consola PS3 cu hard drive de 80 GB va fi si el scazut imediat. Astfel modelele vor costa 299 USD, in timp ce versiunile de PS3 cu 160 GB vor costa 399 USD in loc de 499 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele