IT & C

#sony #2tb #memory stick #mediu de stocare #terrabiti #seria xc

Sony pregateste stick de memorie de 2 TB

Japonezii de la Sony lucreaza in prezent la un nou stick de cu o capacitate de 2 TB ( ).

Noile module de memorie vor face parte dintr-o noua serie numita XC.



Seria de carduri XC va avea aceeasi forma ca si modelele anterioare Sony, cardurile PRO. Asemenea modelelor PRO si noile XC vor dispune de suportul tehnologiei MagicGate, sistem de protectie si functia Access Control.

Reprezentantii Sony au declarat ca seria XC va folosi un sistem de stocare a fisierelor exFAT care este mult mai avansat decat modulul folosit in prezent FAT12/16/32.

Totusi, in urma cu cateva luni joint-venture-ul Sony Ericsson anunta ca va renunta la stick-urile de memorie M2, iar locul lor, acestia vor adopta modelul altor dezvoltatori de mobile si vor introduce cardurile microSD.

Sony PRO

In acel moment se vehiculau si zvonuri ca Sony va opri productia de carduri PRO. Odata cu seria XC se pare ca japonezii nu vor renunta la mediile de stocare proprietare pe care doar Sony si Sony Ericsson le folosesc in prezent.

Prin urmare , Memory Stick Select, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo si Memory Stick Micro raman active in portofoliul Sony.

Kingston

In prezent Kingston Technology sunt cei care au lansat medii de stocare cu cea mai mare capacitate. Recent compania a anuntat primul USB din lume avand 256 GB , modelul Kingston DataTraveler 300. T300 garanteaza rate de transfer rapide si ofera si optiunea de a proteja cu parola datele personale.

Kingston DataTraveler 300 este un stick de memorie ideal pentru utilizatorii de netbook-uri care vor sa-si extinda capacitatea limitata a sistemelor personale. Dar dispozitivul poate fi un instrument ideal si pentru consumatorii din mediul business, care lucreaza cu baze de date mari, designeri ce transfera de pe un PC pe altul fisiere grafice de dimensiuni foarte mari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele