IT & C

#serie #televizor #sony bravia #lcd

Sony lanseaza noi serii de LCD-uri Bravia

Noile LCD-uri Sony Bravia promit cea mai buna calitate a imaginilor Full HD, cu noul procesor de imagine Bravia Engine 3 si tehnologia Motionflow 100Hz, cu zgomot redus de imagine.

Mai mult, LCD-urile dispun de functii eco, pentru consum redus de energie.

Mai multe optiuni

Tehnologia DLNA permite redarea fisierelor audio, foto si video, salvate in notebook-ul Vaio, in PC-ul sau pe serverul de acasa al utilizatorului. Acesta are controlul total al functiilor de redare, precum pauza, fast-forward si rewind, cu ajutorul telecomenzii.

Majoritatea televizoarelor Bravia dispun de un USB Media Player care faciliteaza vizionarea continutului digital al utilizatorului. La portul USB, se pot conecta orice dispozitive media compatibile.

O premiera a anului pentru gama Bravia este functia AppliCast care permite accesul utilizatorului la multiple servicii online , fara a fi nevoie de utilizarea simultana a computerului. Conectate la internet prin portul Ethernet, televizoarele Bravia pot afisa feed-urile RSS dorite de utilizator.

Accesibile de asemenea prin interfata XMB de pe ecran, widget-urile disponibile pentru televizoarele Bravia pot fi afisate alaturi de imaginile obisnute redate pe televizor.

Noile Bravia pe scurt

Seria W5500 cu modele cu diagonele de 32, 37, 40, 46 si 52 inch poate reda imaginile Full HD. Dispune de conceptul designului "Draw the Line" si de tehnologia Motionflow 100Hz cu Image Blur Reduction. Totodata, modelele au procesoare de imagine integrat Bravia Engine 3 si de tehnologiile Live Colour, DLNA, plus functia AppliCast. W5500 dispune si de un tuner integrat MPEG 4 AVC HD.

Seria V5500 cuprinde LCD-uri cu diagonele de 32, 37, 40, 46 si 52 inch care dispun de aceelasi design "Draw the Line" si pot reda imagini HD. Nici acestei game nu ii lipseste procesorul de imagine Bravia Engine 3 si vin cu tehnologia DLNA care ii permite utilizatorului sa redea pe televizor filmele, muzica sau fotografiile stocate pe un laptop. Aceasta serie dispune de functia AppliCast care afiseaza pe ecranul televizorului informatii de pe internet.
 
LCD-urile din seria S5500 au diagonale de 22, 32, 37 si 40 inch. Modelele de 37 inch si 40 inch beneficiaza de ecran Full HD si optiuni diversificate de conectivitate. LCD-urile au trei intrari HDMI, dar si port USB pentru vizualizarea fotografiilor digitale sau pentru redarea melodiilor MP3 de la un dispozitiv conectat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele