IT & C

#sony bravia #lcd #televizor #high-definition

Sony lanseaza doua LCD-uri noi

A venit si momentul in care Sony lanseaza doua modele noi de televizoare LCD . Este vorba de X4500 si W4500.

Cele doua televizoare sunt destinate unui public ce cauta imagini high-definition, indiferent de mijloacele de divertisment alese.

Se poate...

E posibil sa preferi vizionare de filme de pe playerele Blu-ray, ca sa ai o consola de joc in fata si esti in mijlocul unei lupte crancene sau doar vrei sa ai parte de transmisiile in direct ale celor mai recente evenimite, daca le vrei inĀ  format HD, o solutie ar fi si aceste modele de televizoare.

Vorbind despre cele doua LCD-uri, George Damigos, Marketing General Manager, TV Marketing Europe declara ca: Imbinarea unica de tehnologie avansata si design a televizoarelor Bravia X4500 si a sistemului de boxe subtiri ofera utilizatorilor imagini cu o claritate de cristal si sunet cu puritate exceptionala fara nici un compromis din punct de vedere al aspectului sau aerului general al locuintei. Impreuna cu seria Bravia W4500, X4500 reprezinta modalitatea perfecta prin care Sony ofera utilizatorilor cele mai bune imagini si o experienta home theatre de neegalat."
Bravia X4500 in detaliu

Modelul Bravia X4500 vine cu o rezolutie HD de 1080p, design elegant, claritate a imaginii, cea mai buna calitate a culorilor, cel mai bun contrast si cea mai ridicata rezolutie datorita motoruluii Bravia Engine 2 Pro pe care il are in todare. Totodata, poate reda culori vii si profunde, contrast bun si recompenseaza printr-un consum redus de energie datorita ecranului RGB backlit cu tehnologie LED .

Imaginea afisata se face pe un televizor cu diagonala de 46,55 inch (adica 118 cm), plus ca acestea sunt mult mai rapide si mai veridice. Acest lucru se datoreaza unei alte tehnologii incorporate si anume Motionflow PRO100Hz. Modelul X4500 lasa utilizatorul sa acceseze muzica si fotografii in format digital de pe dispozitivele conectate in retea prin standardul DLNA (Direct Line Network Appliance).

Ce stie Modelul W4500

Asemenea lui X4500, modelul W4500 suporta o rezolutie HD de 1080p si vine cu un design placut. Are si el incorporat motorul Bravia Engine 2, care ajuta la afisare de imagini clare, culori reale si contrast foarte bun.

Tehnologia Motionflow PRO100Hz este prezenta si la acest model si are aceleasi scopt de afisare de imagini intr-un mod rapid. Accesul la muzica si fotografii in format digital de pe dispozitivele conectate in retea este posibila si cu W4500.

Variante

Modelul X4500 vine in doua variante, cea de 46 inch si cea de 55 de inch. Modelul W4500 este ceva mai variat si va fi distribuit in variante de 40, 46 si 52 de inch.

Cele doua modele Bravia X4500 si W4500 vor fi disponibile in tara noastra incepand cu luna octombrie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele