IT & C

#sony #cyber-shot #camera foto digitala

Sony lanseaza doua camere foto Cyber-shot

Cele doua modele de camere foto sony cyber-shot fac realizarea de fotografii perfecte incredibil de accesibila.

Cyber-shot W210 si W220 sunt pline de functii inteligente precum fotografierea declansata de zambet si recunoasterea unei scene.

Rezolutie buna

Cu o rezolutie de 12,1 megapixeli, modelele W220 si W210 beneficiaza de un obiectiv Carl Zeiss de calitate superioara cu zoom optic 4x, care ajuta utilizatorul sa se apropie si mai mult subiectele preferate ale fotografiilor.

Ambele modele beneficiaza de stabilizator de imagine SteadyShot (modelul W220 include un stabilizator optic SteadyShot) care, in combinatie cu sensibilitate ISO 3200, reduce tremurul camerei si ajuta la obtinerea de imagini mai bine definite in cazul fotografierii fara trepied.

Functii ale camerelor foto

Functia SmileShutter de fotografiere declansata de zambet ajuta la surprinderea mai multor momente fericite decat oricand si este foarte de amuzant de folosit: aparatul se declanseaza automat ori de cate ori cineva zambeste. Functia poate fi reglata pentru a acorda prioritate chipurilor de copii sau de adulti si este perfecta pentru realizarea de portrete.

Fotografierea declansata de zambet functioneaza in combinatie cu functia de detectie a fetei, regland fin claritatea, timpul de expunere, balansul de alb si realismul tonurilor de culoare ale pielii.

Ambele modele din seria W includ si functia de recunoastere inteligenta a scenei, dedicata simplificarii fotografierii in conditii dificile. Aceasta ajusteaza in mod automat setarile camerei pentru obtinerea celor mai bune rezultate la fotografierea in situatii des intalnite, cum ar fi iluminarea puternica a subiectului din spate sau portretele in conditii de luminozitate scazuta.

Imagini de calitate


Imaginile pline de detalii surprinse de noile modele pot fi vizualizate pe ecranul LCD cu diagonala de 2,7 inch. Utilizatorul are posibilitatea de a realiza slideshow-uri pe fundal muzical.

Functia PhotoTV HD se traduce in imagini si mai reale, si mai viu colorate, prin conectarea la un televizor compatibil Sony Bravia (conectarea necesita achizitionarea separata a unui cablu HD.)

Ambele modele includ aplicatia Picture Motion Browser, versiunea 4.2. Cea mai noua versiune a acestei aplicatii Sony simplifica activitatile de organizare, vizualizare si cautare a fotografiilor si clipurilor video de pe hard disk-ul utilizatorului.

Noile camere beneficiaza de asemenea de o serie larga de accesorii optionale care pot ajuta la obtinerea unui maxim de eficienta din utilizarea dispozitivelor.

Ai grija de camera foto

Pentru protejarea corpului camerelor au fost create trei noi modele de huse. Prima dintre ele, LCS-CSVA este din piele veritabila, moale, si este disponibila in patru culori: negru, rosu, maro si alb.

Al doilea model, LCS-CSVB are un design diferit, din piele rigida, disponibil de asemenea in patru culori: negru, albastru, verde si roz.

Disponibilitate

Modelele Cyber-shot W210 si W220 vor fi disponibile pe piata autohtona in primavara acestui an. Pretul camerelor foto nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele