IT & C

#bluetooth #muzica #difuzor extern #sony ericsson ms500

Sony Ericsson prezinta difuzorul Bluetooth destinat spatiilor deschise

Sony Ericsson schimba modul de ascultare a muzicii preferate in spatiu liber cu ajutorul noului accesoriu MS500.

Difuzorul cu Bluetooth incorporat reprezinta o premiera la nivel international si ofera utilizatorilor posibilitatea de a avea acces la muzica in orice moment al zilei.

Cum functioneaza

Tehnologia Bluetooth permite ca difuzorul sa fie controlat cu ajutorul telefonului care va functiona ca o telecomanda , pentru a schimba piesa ascultata sau pentru a mari volumul.

Utilizarea accesoriului este foarte simpla: acesta va trebui conectat la un mobil aflat la o distanta de maxim 10m si, imediat, melodiile preferate vor fi redate.

"Cand am creat difuzorul MS500, ne-am gandit la un accesoriu care sa elibereze muzica preferata a utilizatorilor nostri de constrangerile tehnologiei si care sa le permita acestora sa se manifeste in spatii deschise", a declarat creatorul MS500, Leonardo Salzedo.

Mai liber ca oricand

Destinat spatiilor deschise, difuzorul MS500 are o carcasa rezistenta la socuri si o banda care permite atasarea sa de geanta sau incheietura mainii, pentru a asigura protectie. Un alt avantaj al folosirii acestuia in spatiu liber este lipsa cablurilor, datorita bateriilor de tip AA, pe baza caruia functioneaza.

"Am creat un element care completeaza optiunile muzicale ale tinerilor si permite clientilor Sony Ericsson sa impartaseasca melodiile preferata cu prietenii", a mai spus Leonardo Salzedo.

Difuzorul MS500 este compatibil cu toate telefoanele care au incorporata tehnologia Bluetooth s va fi disponibil  pe pia?a locala din al doilea semestru a lui 2009. Pretul nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele