IT & C

#sony #televizor #bravia s57 #receiver #es #mega-charger #wi-fi #blu ray

Sony dezvaluie un TV portabil, noi Blu-ray-uri si o seria de receivere

In cadrul evenimentului IFA, care se desfasoara la Berlin, japonezii de la Sony a prezentat un nou televizor portabil din familia Bravia , noi playere Blu-ray si o noua seria de receivere ES.

Televizorul Bravia S57 este ideal pentru dormitor sau bucatarie, playerele Blu-ray dispun de conectivitatea wireless, iar noile receivere beneficiaza de cea mai noua tehnologie home cinema de la Sony.

Televizor HD portabil Bravia S57

Noul Bravia S57 are monitor LCD subtire, de 19 inch, iar modelul este disponibil intr-o paleta variata de culori. Bravia S57 cantareste doar 5,4 kg si este dotat cu un maner detasabil si un suport discret. Noul model poate fi suspendat pentru a economisi spatiu si poate fi transportat cu usurinta.

Televizorul ofera o varietate de optiuni suplimentare datorita portului USB 2.0 si celor 2 conexiuni HDMI. Utilizatorul are posibilitatea de a conecta camere foto Cyber-shot sau un dispozitiv USB si se pot vizualiza imagini in format HD. De asemenea se poate conecta un laptop VAIO sau un player Walkman pentru a asculta muzica.

Modelul Bravia S57 este prevazut cu functia HD Ready, care permite vizionarea canalelor HD precum si rularea unor filme si jocuri de ultima generatie prin conectarea la Blu-ray Disc sau PlayStation3, cu ajutorul tehnologiei HDMI. Modelul S57 beneficiaza si de functii "eco" precum Power Saving si "Idle TV", care comuta televizorul in modul standby daca utilizatorul nu intervine intr-un interval de timp predeterminat.

Noi playere Sony Blu-ray

Sony lanseaza playerele Blu-ray BDP-S560 si BDP-S760 cu tehnologie Wi-Fi impreuna cu receiver-ul AV STR-DN1000. Noile produse au fost create pentru a oferi consumatorilor cele mai puternice tehnologii, precum sunetul surround pe 7.1 canale si calitatea originala a imaginii la rezolutie 1080p. Ambele modele BDP-S560 si BDP-S760 sunt complet echipate Wi-Fi prin intermediul tehnologiei Wireless-N. In plus, acestea dispun de protectia Wi-Fi (WPS), functie care asigura o conexiune sigura intre player si reteaua wireless.

In mod similar, receiver-ul AV STR-DN1000 permite utilizatorului experimentarea  sunetului surround fara cabluri, beneficiind de tehnologia digitala wireless S-AIR (Sony Audio Interactive Radio Frequency). De asemenea, playerele sunt certificate DLNA, ceea ce permite schimbul de fisiere JPG cu alte dispozitive compatibile DLNA. Receiver-ul STR-DN1000 este compatibil wireless si dispune de patru conexiuni HDMI. Acestea permit conectarea mai multor dispozitive ce emit in format 1080p si dispune de  tehnologiile x.v.Colour si Deep Colour.

Seria de receivere Sony ES cu noi modele si un dispozitiv


Totodata, Sony isi imbogateste gama de top home cinema ES (Elevated Standard) cu doua noi receivere  care beneficiaza de cea mai noua tehnologie. Pentru stocarea si redarea colectiilor de discuri Blu-ray tot mai numeroase, gama ES va dispune iîn curand de propriul "mega-changer", capabil de stocarea a pana la 400 de titluri Blu-ray, DVD sau CD.

Ambele modele de receivere, STR-DA3500ES si STR-DA-5500ES, beneficiaza de cea mai noua tehnologie de sunet HD Digital Cinema de la Sony, fiind compatibile cu toate formatele audio si video actuale de inalta definitie pe discuri Blu-ray si permit operatiuni pe multiple dispozitive.

Disponibil la inceputul lui 2010, modelul de "mega-changer" BDP-CX7000ES are o capacitate de stocare de 400 de discuri Blu-ray/DVD/CD. Acesta dispune si de un slot de incarcare rapida, astfel incat continutul de pe un singur disc sa poata fi redat fara necesitatea de a introduce discul in principala unitate, metoda ideala pentru filmele inchiriate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele