IT & C

#limba romana #localizare #malware #virus #security #nod32 #eset antivuris

Solutiile de securitate ESET au fost complet localizate

ESET a anuntat lansarea versiunilor complet localizate in limba romana ale solutiilor anti-malware.

eset nod32 antivirus 4 si eset smart security 4 sunt versiuni destinate atat consumatorilor finali cat si mediului business.

Tehnologie antivirus

Aceste versiuni adauga 20 de noi functionalitati care imbunatatesc detectia continutului malware si ofera un nivel avansat de diagnostic si remediere, imbunatatind totodata managementul solutiei.

Cea Mai noua generatie continua traditia ESET de oferire a unui nivelul maxim de securitate, pastreaza operarea rapida si transparenta cu un nivel minim de incarcare al resurselor sistemului: memorie, hard disk si procesor.

Cum gasesti virusii

Simultan cu lansarea versiunilor complet localizate in limba romana, ESET a anuntat si lansarea noului instrument de diagnostic ESET SysInspector, disponibil pentru descarcare separat de solutiile de securitate.

Noul instrument de analiza si diagnoza este integrat in ESET NOD32 Antivirus 4 si ESET Smart Security 4, descopera rapid rootkit -urile ascunse si periculoase fara a fi efectuata o scanare completa a sistemului. Poate de asemenea depista modificarile ascunse facute asupra sistemului de operare, browser-ului web, registrilor si aplicatiilor.

Rezultatul final

Rezultatele scanarii sunt standardizate si pot fi analizate de personalul IT, marind astfel viteza cu care continutul malware este identificat si inlaturat. In plus este oferita o noua functionalitate sub forma unui script special conceput sa ajute departamentele service.

Utilizatorii pot alege sa trimita log-ul rezultat in urma analizei efectuate cu ESET SysInspector direct catre specialistii ESET care asigura suport tehnic sau catre personalul IT din propria companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele