IT & C

Scrisoare macabră

Un deţinut de la Penitenciarul Poarta Albă i-a expediat într-un plic mătuşii sale... un deget de la mană. Femeia a aflat din scrisoarea macabră că nepotul ei îi datorează 15 pachete de ţigări unui deţinut. Şi pentru că nu i-a dat ţigările, acesta i-a tăiat un deget, în semn de avertisment. Victima îi cerea mătuşii sale să îi trimită ţigările pană sambătă, ca să nu i se întample ceva şi mai rău. Familia deţinutului a sesizat poliţia şi conducerea penitenciarului. Deţinutul care a trimis scrisoarea macabră se numeşte Gheorghe Pădurariu şi are 28 de ani. Bărbatul este recidivist şi a ajuns în închisoare în urmă cu cîteva luni, după ce fusese eliberat condiţionat. Pădurariu este cercetat pentru furt şi nu a obţinut încă o condamnare definitivă. Conducerea Penitenciarului Poarta Albă spune că gestul deţinutului este clar unul de automutilare . De altfel, Pădurariu a recunoscut în acestă dimineaţă că şi-a tăiat degetul cu capacul unei conserve pentru a o intimida pe mătuşa sa. El susţine că are probleme cu colegii de celulă, dar şi că este nemulţumit de faptul că familia nu l-a mai căutat după ce a ajuns în penitenciar .
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.