IT & C

#samsung #apple #gadget #iphone 5 #Galaxy S4 # smart-watch

Samsung lucreaza la un smart-watch

Dupa lansarea Galaxy S4, reprezentantii Samsung au declarat, in cadrul unui interviu acordat presei americane, ca in aceasta perioada lucreaza la un ceas inteligent.

Viitorul smart-watch pare sa fie inca un ghimpe in coastele celor de la Apple. Compania Samsung isi doreste sa acopere toate segmentele de piata pe care Apple pare sa fie inca lider si sa se lupte cu produsele acestora din urma de la egal la egal. Cel mai probabil, compania Samsung este foarte aproape de scopul propus - cei de la Apple se simt amenintati, lucru dovedit prin atacurile la adresa noului Galaxy S4 si prin promovarea intensa a lui iPhone 5.

Cu toate ca in acest moment noul Galaxy este mai apreciat si mai performant decat iPhone 5, cei de la Samsung nu vor sa se opreasca aici si vor sa bata un nou record.

"Pregatim produse pentru viitor, iar ceasul inteligent este, fara indoiala, unul dintre acestea", a declarat Lee Young Hee, Vice Presedintele Samsung Mobile.

In acest moment nu exista nicio informatie referitoare la lansarea oficiala a acestui ceas inteligent si nici cu privire la designul gadgetului.

Sursa foto: zowchow.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele