IT & C

#samsung #monitor lcd #ecologic

Samsung lanseaza trei monitoare ecologice

Samsung Electronic a anuntat lansarea a trei noi modele de monitoare LCD.

Aceastea se alatura familiei de display-uri cu " Touch of Color ".

Tehnologie si look

Noile monitoare P2070, P2270 si P2370 folosesc tehnologia Samsung de injectie duala, redau imagini foarte clare de inalta definitie si sunt incadrate de o rama de plastic transparenta, colorata cu nuante de gri ce ii confera aparenta unui obiect din sticla.

Cele trei pot reda imagini in formatul wide 16:9, afiseaza continut HD si ofera adaptabilitate pentru orice living sau birou. Ecranele dispun de un timp de raspuns rapid de 2 ms (GTG), iar modelele P2270 si P2370 ofera experienta full-HD de 1080p.

Design placut

Rama ca de cristal reduce reflectia de lumina pentru a opri stralucirile suparatoare si este sustinuta de un suport rotativ pentru pozitionarea cat mai buna a ecranului.

Picior de sticla al monitorului este si el un atuu al incadrarii lui intr-un mediu stilat. In plus, tastele de control nu sunt vizibile pe supafata monitorului sau pe lateralele lui.

In schimb, fiecare ecran dispune de Startlight Touch Controls ce integreaza In rama monitorului tastele On Screen Display (OSD) ce vor conferi monitorului o senzatie si un design atragatoare.

"Intelegem nevoile diverse ale consumatorilor si continuam sa oferim monitoare de inalta calitate, design si siguranta", a declarat R.A. Atanus, vicepresedinte pe Marketing de produs in cadrul diviziei Information Technology.

Consum redus

Noile monitoare Samsung ToC consuma  jumatate din energia altor monitoare prin folosirea a doua lampi cu consum scazut de energie. Procesul de producere elimina aparitia culorilor suparatoare si duce la posibilitatea de reciclare a intregului monitor.

"Prin lansarea acestor monitoare, ce functioneaza cu doua lampi ce reduc consumul de energie, demonstram ca suntem preocupati de problemele cu care se confrunta mediul. Totodata, monitoarele au unul dintre cei mai rapizi timpi de raspuns de pe piata, mai precis 2 ms", a mai adaugat R.A. Atanus.  

Disponibilitate


Noile monitoare P2070, P2270 si P2370 vor fi disponibile in Romania din luna martie 2009. Pretul lor nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele