IT & C

#samsung #3d tv #led tv

Samsung lanseaza o noua serie de televizoare LED

Samsung va lansa in Romania, in luna aprilie, noile televizoare LED D8000, LED D7000 si LED D6500, ce ofera o calitate superioara a imaginii in formate 2D si 3D, calitate HD si multe aplicatii.

Dotate cu rame ultra-subtiri, telefoanele Samsung cuprind si multe functii ce justifica sloganul Smart TV:

  • Search All, functie ce permite cautarea continutului dorit pe televizor si pe alte dispozitive media de stocare conectate cu certificare DLNA, calculatoare in retea si dispozitive mobile, dar si servicii de Internet si video-la-cerere.
  • Your Video, functie ce ofera recomandari in functie de istoricul vizualizarilor utilizatorului.
  • Browser de Internet – ofera navigare pe Internet direct de pe televizor.
  • Samsung Apps – primul si cel mai mare magazin de aplicatii pentru televizoare ofera o gama de aplicatii gratuite si contra cost care ajuta utilizatorii sa acceseze domenii de interes precum sport, divertisment, informatii, jocuri si acces la retele sociale.

 

Seria Samsung LED D8000 ofera telecomanda Samsung TwinView Touch Control, prima telecomanda tactila de televizor, dotat cu un ecran de 3 inch, ce poate reda continut independent, potrivit Capital.ro.

Samsung LED D7000 ofera imagini 2D si 3D cu tranzitii line intre cadre, fara neclaritati, folosind tehnologia Samsung 3D Peak Algorithm.

Seria Samsung LED D6500 este destinata utilizatorilor preocupati de protejarea mediului inconjurator. Folosing tehnologii de design eco-friendly , televizorul minimizeaza impactul asupra mediului in timpul ciclului sau de viata si are un consum de energie redus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele