IT & C

#canoni ixus 105 #ixus 130 #canon #camere foto

S-au lansat noile camere foto Canon IXUS 130 si IXUS 105

Camerele foto digitale Canon IXUS 130 si IXUS 105 sunt cele mai compacte dispozitive ale seriei, modelul IXUS 130 masurand doar 17,8 mm.

Ambele modele includ cele mai noi procesoare DIGIC 4 oferind o excelenta reproducere a culorilor, rezolutie ridicata si nivel de zgomot redus.

Tehnologia Canon pentru lentile cu unghi extins
 
Ambele modele detin lentile Canon cu zoom extins 28 mm si zoom optic 4x - perfecte pentru fotografiile de grup, portrete sau pentru fotografierea subiectilor la distanta folosind zoom-ul. Noul sistem Canon IS reduce efectele produse de miscarea camerei, ajutand la prevenirea aparitiei efectului de blur , in special atunci cand se fotografiaza la zoom maxim sau in conditii reduse de iluminare.

Modul Smart Auto si tehnologia Scene Detection ajuta utilizatorul sa realizeze fotografii prin detectarea automata a tipului de scena ce urmeaza sa fie fotografiata. Canon IXUS 130 detecteaza 22 tipuri de scena si Canon IXUS 105 detecteaza 18 tipuri de scena, modul Smart Auto fiind capabil sa determine o varietate mare de conditii la fotografiere, precum Portret, Peisaj sau Macro, inainte de a aplica setarile optime necesare pentru realizarea fotografiei.  

Tehnologia i-Contrast analizeaza imaginile pentru a oferi expunerea corecta, adaugand lumina si detalii sectiunilor intunecate sau reducand supraexpunerea. Modulul Smart Flash Exposure ajusteaza in mod inteligent flash-ul pentru a se potrivi atat subiectului cat si conditiilor de fotografiere.  

Tehnologia Motion, detinuta de ambele modele, combate efectul de blur prin monitorizarea luminozitatii, miscarii camerei si a subiectului, ajustand automat viteza de declansare si nivelul ISO potrivit, totul pentru a oferi rezultate lipsite de blur. Tehnologia Servo AF/AE, disponibila pe modelul IXUS 130, urmareste miscarea subiectului, mentinand atat focalizarea cat si expunerea pana in momentul realizarii fotografiei.

Alte facilitati

Tehnologia Face Detection identifica pana la 35 de chipuri intr-un singur cadru. Corectia Auto Red-Eye detecteaza si inlatura imediat orice urma a efectului de red-eye din fotografiile realizate. Mai mult, optiunea FaceSelf-Timer realizeaza fotografii de grup sau autoportrete folosind tehnologia Face Detection pentru a declansa fotografierea. FaceSelf-Timer monitorizeaza scena ce urmeaza sa fie fotografiata si asteapta sa apara o noua fata in cadru inainte de a declansa fotografierea.

Canon IXUS 130 si Canon IXUS 105 aduc prin intermediul unei aplicatii software o functie de upload pe YouTube, oferind posibilitatea de a urca filmele de pe camera direct pe internet prin intermediul computerului. Ambele modele sunt compatibile cu noile carduri de memorie SDXC . Oferind o capacitate de stocare de pana la 2 TB, memoriile SDXC permit utilizatorilor sa capteze volume mari de imagini fara a fi nevoie sa schimbe cardul de memorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele