IT & C

#studiu #romania #internet mobil #internet #apeluri telefonice

Romanii evita folosirea internetului pe telefonul mobil

Romanii se numara printre europenii care se gandesc cel mai mult inainte de a efectua o convorbire sau de a se conecta la internet prin intermediul telefonului mobil. Potrivit ultimului sondaj de la nivelul Uniunii Europene, citat de portalul gadgetrends.ro, in Romania, mai putin de 35% dintre abonamentele de telefonie mobila includ si internet.

Conform sondajului, abonatii care au acces la servicii de internet mobil isi limiteaza timpul petrecut online din cauza cheltuielilor. In aceasta situatie se afla Ungaria (35%), Portugalia (58%), Grecia (53%) sau Romania (45%).

Costurile legate de folosirea internetului nu sunt singura preocupare a europenilor. Potrivit sondajului, mai mult de jumatate dintre cetatenii UE ajung sa isi limiteze apelurile de pe mobil catre numere nationale si internationale. Astfel, in Romania, procentul celor care isi limiteaza apelurile nationale este de 71%, in timp ce in Portugalia acesta este de 79%, iar in Grecia, de 81%. Sondajul a implicat un numar de 26.786 de persoane din Uniunea Europeana.

Sursa foto: footage.shutterstock.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele