IT & C

#romania #perot system #it&c

Romania are un nou furnizor de solutii de afaceri bazate pe tehnologie

De 20 de ani, Perot Systems funizeaza solutii de afaceri bazate pe tehnologie care corespund cerintelor tehnice ale clientilor. Compania considera ca Romania este un centru tehnologic avansat si o componenta critica in livrarea serviciilor globale integrate pentru zona EMEA.

 


Pe plaiuri mioritice


Perot Systems este prezent pe piata din Romania inca din 2005, fiind parte componenta a centrelor de livrare globale ale companiei. In prezent, 70% din serviciile oferite de echipa din Romania se adreseaza clientilor din SUA, 24 de ore din 24, iar 30% dintre aceste servicii se adreseaza clientilor din zona EMEA, precum T-Home.

Compania intentioneaza sa-si extinda echipa din Romania pentru a sprijini serviciile de aplicatii si infrastructura , datorita pozitionarii geografice si fusului orar.

"Incepand cu anul 2005, cand compania noastra a luat decizia strategica de a deschide un centru de suport in Romania, Perot Systems a inregistrat o crestere semnificativa pe piata locala", a declarat Ciprian Constantineanu, country manager Perot Systems Romania.

Clienti sustinuti

In România, Perot Systems isi sustine clientii in a-si atinge obiectivele prin intermediul solutiilor software, de infrastructura ?i serviciilor de consultanta. Cu ajutorul acestora, compania isi optimizeaza aplicatiile pentru a se alinia cu strategiile de business, isi controleaza costurile, isi imbunatateste infrastructura si securitatea informariei si furnizeaza analize detaliate si consultanta specifice industriei in ceea ce priveste strategia, tehnologia, managementul sau procesele.

"Extinderea operatiunilor Perot Systems din Bucuresti reprezinta un eveniment deosebit pentru noi. Decizia are la baza planurile companiei de a sustine o crestere in zona Europei, Orientului Mijlociu si Africii si de a dezvolta capacitatile globale de livrare a serviciilor, pentru a oferi cele mai bune resurse IT clientilor", a declarat Ferenc Szelenyi, managing director Perot Systems pentru zona EMEA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele