IT & C

Romania - 4.000.000 de internauti

"Pana la sfarsitul anului vom putea vorbi de 5 milioane de utilizatori romani de Internet", a estimat Orlando Nicoara, directorul general al companiei.
VIZITE . Site-urile romanesti au fost accesate in martie de 3.934.795 de vizitatori unici din Romania si de 9.998.700 de utilizatori din strainatate. In februarie 2005, numarul utilizatorilor romani de Internet a fost de 3.213.179 de vizitatori unici, iar in ianuarie de 3.175.754 de vizitatori unici.

Potrivit studiului, "numarul mare de vizitatori din strainatate se datoreaza, in principal, site-urilor de download care atrag prin natura lor o audienta externa numeroasa".

CLASAMENT. Cei mai multi vizitatori acceseaza editiile online ale cotidianelor, site-urile din aceasta categorie fiind cele mai vizitate in fiecare an, cu exceptia anului trecut, cand au fost depasite de categoria "Calculatoare/Internet". Aceasta include, printre altele, si serviciile de email autohtone. Numarul total de vizitatori pe cele 17.651 site-uri inscrise in serviciul Trafic.ro se ridica la 14.848.332 de navigatori, cu 121.960.369 de afisari .

Un alt serviciu care ofera informatii despre traficul pe Internet este Statistici .ro. In clasamentele furnizate de Statistici.ro sunt inscrise 8.113 pagini de Internet cu acces public si au cel putin un vizitator pe perioada contorizata, fiind vizitate de 3.488.328 de navigatori, cu 17,3 milioane de afisari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea