IT & C

Romancele au inceput sa-si asorteze telefoanele mobile cu tinuta

Parca mai mult decat oricand, pentru romani, telefonul mobil a devenit un accesoriu obligatoriu care pare sa-i reprezinte in societate. "Din ce in ce mai multi romani au doua sau trei mobile, arata Anca Ventura, directoarea reprezentantei BenQ Mobile in Romania. Insa, daca barbatii jongleaza astfel mai usor intre retele si operatori diferiti, pentru femei celularul reprezinta un accesoriu de moda, ce poate fi schimbat in functie de starea de spirit avuta la un moment dat sau poate fi asortat la culoarea rochiei". Practic, in Romania se vand foarte bine modelele fashion, iar marii producatori s-au aliniat cu brio acestei tendinte.
BenQ este unul dintre cei mai activi pe acest segment, iar designul sofisticat si, de acum, nelipsita oglinda pentru ultimele retusuri cosmetice insotesc tehnologiile tot mai performante inglobate in aceste aparate. Dovada stau si cele mai noi telefoane mobile din clasa high-end lansate ieri: Siemens S75 si Siemens SL75. Amandoua sunt de o eleganta exclusivista, exprimand cel mai bine tendintele de stil pentru sezonul primavara-vara 2006, unde clasicul alb-negru revine, cele doua terminale se adreseaza, in special, acelor oameni care vor neaparat sa iasa in evidenta.
Primul telefon - Siemens S75 - este un terminal de business ce ofera in plus, fata de eleganta caracteristica clasei high-end, capacitati multimedia exceptionale: un MP3 player portabil pe care se pot stoca pana la 10 ore de muzica pe cardul de 128 MB RS livrat impreuna cu telefonul (toate fisierele fiind sortate automat dupa genul muzical, numele albumului sau al artistului), camera digitala integrata de 1,3 megapixeli, client de email integrat, MMS, conexiuni GPRS/EDGE, Bluetooth.
Fratele sau mai mare si mult mai "flexibil", Siemens SL75, are un mecanism de deschidere extrem de lin de tip slide ce dezvaluie tastatura numai in momentul in care aceasta trebuie folosita, telefonul remarcandu-se prin grafica 3D si prin ecranul translucid de 262.000 de culori vizibil chiar si in lumina soarelui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele