IT & C

RDS.TEL sarbatoreste ziua Statelor Unite!

www .acasa.ro/rds" title="rds">RDS .TEL dedica saptamana 1-4 iulie unei oferte speciale, 5 eurocenti pentru minutul de convorbire cu Statele Unite.

Liberalizarea pietei de telecomunicatii in Romania reprezinta un moment important in care avem cu totii in sfarsit posibilitatea fireasca de a alege. Cine si-ar fi imaginat, in urma cu un an, ca minutul de convorbire cu Statele Unite ne va costa doar 5 eurocenti?

Lansat la inceputul lunii mai de catre grupul RDS/ RCS , RDS.TEL si-a inceput deja misiunea sub promisiunea "preturi bune, sunet si mai bun ".




Dispunand de reteaua nationala de fibra optica dezvoltata de grupul RDS/RCS, cat si de conexiunile internationale ale RDS cel mai mare
furnizor privat de comunicatii din Romania, RDS.TEL isi bazeaza serviciile pe o solutie tehnica diferita de cele ale
competitorilor(tehnologia TDM) care asigura o calitate ridicata a serviciului cu costuri de operare reduse care se transmit clientilor in tarife pentru convorbiri internationale tot mai reduse.



Serviciile RDS.TEL sunt disponibile sub forma de cartele si abonamente dedicate utilizatorilor individuali sau companiilor.

Detalii despre oferta RDS.TEL, la 0801.08.08.08 sau pe www.rdstel.ro.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele