IT & C

#quickmobile.ro #quickmobile #telefoane mobile #htc #telefoane htc #HTC One #htc one dual sim

QuickMobile ofera in exclusivitate clientilor sai HTC One Dual SIM

QuickMobile ofera in exclusivitate clientilor sai HTC One Dual SIM

Aceasta versiune Dual SIM neasteptata a smartphone-ului HTC One se va comercializa in premiera in Europa pe piata romaneasca. QuickMobile a reusit sa ofere clientilor romani un smartphone senzational, facand din Romania prima tara europeana care il ofera spre comercializare.

Echipa magazinului a anuntat disponibilitatea acestui smartphone in versiunea dual SIM incepand cu data de 10 iunie 2013, stocul fiind insa limitat. QuickMobile a reusit, dupa numeroase negocieri, sa includa in gama sa de produse HTC One Dual SIM, special pentru consumatorii romani.

HTC One Dual SIM are aceleasi caracteristici cu versiunea single SIM a modelului anterior. Ecranul este de tip Full HD de 4.7 inci, procesor Snapdragon 600 tactat la 1.7 GHz, 2 G memorie RAM, camera ultrapixel de 4 MP, difuzoare BoomSound si vine cu noua interfata Sense 5 cu Blinkfeed.

Diferenta consta insa in faptul ca taiwanezii au optat pentru modificarea constructiei originale a smartphone-ului prin folosirea unui capac detasabil in partea din spate, pentru a oferi acces la cele doua cartele SIM. Telefonul mai ofera consumatorilor si un slot pentru card microSD.

QuickMobile a reusit sa ofere exclusiv consumatorilor romani HTC One Dual SIM, un smartphone dupa care alte tari din Europa vor fi nevoite sa mai astepte o perioada.

Cauta acum HTC One Dual SIM pe QuickMobile.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele