IT & C

Qinetic Ocellus 100: tracker GPS super sensibil

Qinetiq a prezentat un GPS tracker care ridica standardele de fata de echipamentele cu care ne-am obisnuit. Ocellus S100 este capabil sa suporte 12 canale, iar in faza de cumaparare are o sensibilitate de -183dBw, care in faza de tracking devine -186dBW. Luand in considerare ca principelele echipamente GPS existente pe piata au o sensibilitate in jurul valorii de -169dBW la o scala logaritmica, este clara intentia companiilor producatoare de a imbunatati aceste echipamente. Dispositivul inregistreaza miscarile si pozitia(pana la 4.000 de puncte) la intervaluri prestabilite. Este de notat utilitatea unui senzor care aduna date numai pentru miscarea respectiva. Integrat in acest echipament gasim si modulul GSM/GPRS, pentru o eventuala trimitere de date legate de pozitie folosind o retea mobila. Ar fi interesant sa testam echipamentul, luand in considerare ca producator declara ca orasele supra-aglomerate nu mai reprezinta o problema.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.